İnternet Neden Çekmiyor? Twitter, Youtube ve Instagram Çöktü Mü? Sosyal Medya Ne Zaman Düzelecek?

İnternet Neden Çekmiyor? Twitter, Youtube ve Instagram Çöktü Mü? Sosyal Medya Ne Zaman Düzelecek?
Arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başında internet neden çekmiyor? Twitter, Youtube ve Instagram çöktü mü? Gibi araştırmalar yapılmaya başlandı. Konuyla alakalı BTK ve Türk Telekom’dan açıklama geldi.İnternet...

Arama motorları üzerinden en çok araştırılan konuların başında internet neden çekmiyor? Twitter, Youtube ve Instagram çöktü mü? Gibi araştırmalar yapılmaya başlandı. Konuyla alakalı BTK ve Türk Telekom’dan açıklama geldi.

İnternet kullanıcıları tarafından sosyal medyaya giriş yapılamama sorunu dile getirildi. Özellikle Sosyal Medya ne zaman düzelecek sorusuyla ilgili resmi açıklamalar araştırılmaktadır. Konuyla alakalı Türk Telekom’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada şirketten kaynaklanmayan sebeplerle sosyal medya kanallarıyla ilgili erişimde bazı sorunlar yaşanıyor denildi.

İnternet Neden Çekmiyor?

İnternete erişim sorunu yaşanması herkesin dikkatini çekti. Konuyla alakalı BTK ve Türk Telekom tarafından açıklama yapıldı. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada şirketimizden kaynaklanmayan sebeplerle sosyal medya kanallarıyla ilgili bazı problemler yaşanmaktadır denilirken BTK tarafında da açıklama yapıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından yapılan açıklamada Taksim’de meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan görüntülerle ilgili sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığı duyuruldu.

Sosyal Medya Ne Zaman Düzelecek?

Instagram, Facebook, Twitter, Youtube gibi uygulamalara erişim sağlanamaması herkes tarafından sosyal medya ne zaman düzelecek? Sorusunun sorulmasına neden oldu. Konuyla alakalı henüz güncel bir açıklama yapılmadı. Popüler sosyal medya uygulamalarına erişim sorunu yaşanması hemen herkesi olumsuz olarak etkilemekle beraber sosyal medya düzeldiği zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.