Gökhan Özen'den Sevenlerine Kötü Haber! Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi

Gökhan Özen'den Sevenlerine Kötü Haber! Gökhan Özen Kalp Krizi Geçirdi
Bir dönemlerin popüler isimlerinden, genç kızların sevgilisi Gökhan Özen, bir süredir Los Angeles'ta gözlerden uzak bir hayat sürüyor.42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü şarkıcının...

Bir dönemlerin popüler isimlerinden, genç kızların sevgilisi Gökhan Özen, bir süredir Los Angeles'ta gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Ünlü şarkıcının evinde kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Gökhan Özen sağlık durumuyla alakalı son gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Aramazsan Arama şarkısı ile 2000'li yılları kasıp kavuran Özen hayranlarını endişelendiren haberi duyurdu. Gökhan Özen, Instagram hesabından kalp krizi geçirdiğini ifade etti.

 'İyi Gün Var Kötü Gün Var'

Gökhan Özen yaptığı paylaşımda "Dün gece yarısı Los Angeles'ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah'a emanet." ifadelerine yer verdi.