Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Yapacak! GSB Antrenör Alımı Detayları Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Yapacak! GSB Antrenör Alımı Detayları Belli Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken,...

Gençlik ve Spor Bakanlığı, güncel ihtiyaçlar oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından yakından takip edilirken, 924 antrenör alımı yapılacağı belirtildi. Söz konusu antrenör alımı için detaylar belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör Alımı Başvuru Tarihi

Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenör alımına başvuruda bulunmak isteyen kişiler, 26 Aralık 2022 tarihinden itibaren başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Detayları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 685'i KPSS ve uygulamalı sınavla, 239'u millilik kapsamında olmak üzere toplamda 924 sözleşmeli antrenör alımı yapılacak.

Bakan Kasapoğlu Açıklama Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, antrenör alımı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda yaptı. Bakan Kasapoğlu paylaşımında ''GSB ailemizi büyütmeye devam ediyoruz! 685'i KPSS ve uygulamalı sınavla, 239'u millilik kapsamında olmak üzere toplamda 924 sözleşmeli antrenör alımı yapacağız. Başvurularımız 26 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Hayırlı, uğurlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.