Gece Yarısı Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

Gece Yarısı Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Meydana gelen depremlere ilişkin bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem bölge sakinlerinde panik ve endişeye sebep oldu.Son dönemde Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor....

Meydana gelen depremlere ilişkin bir yeni bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem bölge sakinlerinde panik ve endişeye sebep oldu.

Son dönemde Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Ülkemizde olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini her defasında hatırlatıyor.

7.22 KM Derinlikte Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruya Malatya'nın Pütürge ilçesinde bir deprem meydana geldiği ifade edildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu.

Gelen duyuruda, depremin 7.22 km derinlikte ve saat 01:14:59'da yaşandığı ifade edildi.