Fotoğraftaki 12 gizli kelimeyi bulan resmen şövalye ruhlu... Beynin tüm sırlarını tek tek çözüyor!

Fotoğraftaki 12 gizli kelimeyi bulan resmen şövalye ruhlu... Beynin tüm sırlarını tek tek çözüyor!
Bu ilgi çekici bulmacalar eğlenceli oldukları kadar zorlayıcı oluyor. Çözülmesi ise bir hayli vakit alabiliyor. Ve düzenli olarak çözülürse, problem çözme ve mantıklı düşünme konusunda daha usta olmanıza yardımcı olabiliyor....

Bu ilgi çekici bulmacalar eğlenceli oldukları kadar zorlayıcı oluyor. Çözülmesi ise bir hayli vakit alabiliyor. Ve düzenli olarak çözülürse, problem çözme ve mantıklı düşünme konusunda daha usta olmanıza yardımcı olabiliyor. Çocukların oynadığı bir görselin paylaşıldığı yazımızda tam 12 gizli kelime yer alıyor. Siz cevapları bulmaya çalışırken zeka oyunları düşüncenizi harekete geçiriyor. Ve bunu tamamlandığınız an memnuniyet ve gurur duygusunda giderek artış yaşanıyor. Sizlerle birlikte aşağıda yer alan görseli beraber inceleyip cevapları hemen bulalım.

HAZIRSANIZ BAŞLAYALIM?

Kelimelerin görüntünün üzerine dağıldığı bu resimli bulmacayı çözmeye ve beyninize çok ihtiyaç duyulan bir egzersiz yapmaya hazır olduğunuzu umuyoruz. Haydi başlayalım.

Amaç, resimdeki altı gizli kelimeyi 12 saniyede denemeniz ve bulmanızdır. Kelimeleri daha kısa sürede bulabilirseniz, bu daha da harika tat verecektir.

İPUCUNUZ HAZIR

Bulmacayı çözmeye başlamadan önce size küçük bir ipucu verelim. Tüm bu kelimeler, görüntüde olup bitenlerle bağlantılıdır. Aşağıdaki resme yakından bakın.

Burada 4 çocuk basketbol oynadığını, kollarında kaykay tutan bir çocuğun oyun oynayan diğer çocuklara baktığını görebilirsiniz. Şimdi, resme daha yakından bakarsanız, resimde gizlenmiş birkaç kelime olduğunu fark edeceksiniz.

12 KELİME GİZLİ

Bravo bu kelimelerin ne olduğunu ve nerede saklandığını bulduysanız keskin bir gözlemcisiniz ve hızlı düşünme yeteneklerine sahipsiniz.

İŞTE ARANAN O CEVAP

Altı gizli kelime görüntüyle mükemmel uyum sağlar. Sözcükler, soluk fırça darbeleriyle ve saklandıkları yerin arka planıyla aynı renkte yazılmıştır, bu da onları bulmayı daha da zorlaştırır. Böylece, onları hemen bulamadığınızı anlayabiliriz. Artık üzülmeyin; Şimdi zeka cevaplarını açıklıyoruz.