Faciadan Son Anda Kurtuldular! Bina Tahliye Edildi...

Faciadan Son Anda Kurtuldular! Bina Tahliye Edildi...
Dün saat 10.00 sıralarında Küçükçekmece'nin Gültepe mahallesinde 6 katlı bir binanın bodrum katındaki orta kolon, yan binadaki çalışma nedeniyle patladı.Yaşanan sarsıntı nedeniyle bina sakinleri kendilerini panik içinde dışarı...

Dün saat 10.00 sıralarında Küçükçekmece'nin Gültepe mahallesinde 6 katlı bir binanın bodrum katındaki orta kolon, yan binadaki çalışma nedeniyle patladı.

Yaşanan sarsıntı nedeniyle bina sakinleri kendilerini panik içinde dışarı attı. Yetkililere haber verilmesi üzerine polis ve zabıta ekipleri olay yerine geldi.

Olay yerini inceleyen ekipler, güvenli olmadığı gerekçesiyle binayı tahliye edip mühürledi.

Evsiz Kaldılar 

Mahalle sakinlerinden Doğukan Sarıtaş isimli vatandaş ise yan taraftan bir yükleme yapılırken, binanın altından ses geldiğini söyledi. Daha sonra binanın titrediğini belirten vatandaş, aşağıya baktıklarında kolonun kırılmış olduğunu gördüklerini belirtti.

İki haftalık evli olduğunu ve evdeki her şeyin yeni olduğunu belirten Sarıtaş, evi nasıl boşaltacaklarını bilmediğini söyledi. Ayrıca, kış mevsiminde ev bulmanın çok zor olduğunu belirterek üzgünlüğünü dile getirdi.