Eşi ve 2 Çocuğunu Kaybeden Acılı Baba Kızının Kurtuluşuyla Gözyaşlarını Tutumadı

Eşi ve 2 Çocuğunu Kaybeden Acılı Baba Kızının Kurtuluşuyla Gözyaşlarını Tutumadı
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremde Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı üzerindeki 7 katlı bir bina yıkıldı.7 katlı binanın ilk 3 katı çökerken, diğer 4 katı da ağır hasar aldı. Depremden...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremde Hacı Bayram Veli Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı üzerindeki 7 katlı bir bina yıkıldı.

7 katlı binanın ilk 3 katı çökerken, diğer 4 katı da ağır hasar aldı. Depremden sonra arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler, yıkılan binadan şimdiye dek 12 kişiyi sağ kurtarırken, 2 cansız bedene ulaşıldı. Çalışmalar sırasında Çorum İl Emniyet Müdürlüğünden takviye olarak gelen polis ekipleri ses duydu. Ekipler ile beraber sesin geldiği bölgede çalışma yoğunlaştırıldı.

Yaklaşık 12 saat devam eden çalışmadan sonra 20 yaşındaki Melisa Andız, enkaz altından yaralı olarak çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Eşi ve 2 çocuğu aynı enkazda yaşamını yitiren acılı baba, kızı Melisa'nın kurtarılma anını umut dolu gözlerle bekledi. Melisa'nın çıkarılmasıyla ambulansa binen baba gözyaşlarını tutamadı.