Emekli maaşını o bankadan alan vatandaşlara faizsiz nakit müjdesi!

Emekli maaşını o bankadan alan vatandaşlara faizsiz nakit müjdesi!
Diğer bankalarında bu kredi çeşidini duyurması beklemektedir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ise karşılaması gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlardan en önemli olanı ise emekli maaşlarının bankalara...

Diğer bankalarında bu kredi çeşidini duyurması beklemektedir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ise karşılaması gereken bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlardan en önemli olanı ise emekli maaşlarının bankalara transfer edilmesidir.

https://edirnejethaber.com/emeklinin-sevincten-agzi-kulaklarina-vardi-30-000-tlyi-buldu-listeler-altust-oldu/

Emekli maaşını kredi veren bankaya taşınmaması durumunda başvurular otomatik olarak iptal edilmektedir. Şuan için en yüksek kredi tutarı ise 120 bin TL olarak belirlendi. Öte yandan ödeme seçenekleri ise 12 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay olarak belirlendi. Tam da bu noktada son zamanlarda emeklilere özel fırsatların varlığından da söz edebiliriz.

Faizsiz Nakit Desteği İçin Gereken Şartlar

Nakit desteği almak isteyen vatandaşların kredi notları değerlendirilmektedir. Kredi notu düşük olan kişilere genel olarak en fazla 30 bin TL ile 50 bin TL kadar kredi verilmektedir. Öte yandan aranan diğer şartlar ise adayların destek alacağı bankanın en az 1 yıl süreli müşterisi olması gerekmektedir.

Aksi halde başvuru otomatik olarak açılmamaktadır. Son olarak ise adayların nakit desteği alabilmesi için en fazla 1 adet ödemesi başlamış kredi alması gerekmektedir. 1’den fazla kredi ödeyen vatandaşlara nakit desteği verilmemektedir.

Emekli Nakit Desteği Başvuruları Nasıl Yapılır?

Emekli nakit desteği başvuruları iki farklı şekilde yapılmaktadır. Bu başvuru yöntemlerinden en çok tercih edilen ve en kolay olan yöntem mobil bankacılık başvurularıdır. Bu başvuru yönteminde ilk olarak adayların bankaları mobil uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Ardından ana sayfa üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilir.

Mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular aynı gün içinde sonuçlanmaktadır.

Öte yandan diğer başvuru yöntemi ise şahsen başvurulardır. Bu başvurulardan adayların kimlik belgeleri ile şubelere gitmeleri ve başvuru yapmaları gerekmektedir. Şahsen başvurular ise en geç 5 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.

https://edirnejethaber.com/20-bin-liralar-bekleniyordu-emekli-promosyonlarinda-uzucu-haber/