Elinizi Çabuk Tutun! 450 Bin TL'lik Sermaye Desteği Başvuruları Başladı

Elinizi Çabuk Tutun! 450 Bin TL'lik Sermaye Desteği Başvuruları Başladı
Lonca Girişimcilik Merkezi, TÜBİTAK'ın geri ödemesiz destek verdiği 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı için yeni dönem başvurularını almaya başladı.Kuveyt Türk Açıklama Yaptı Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya...

Lonca Girişimcilik Merkezi, TÜBİTAK'ın geri ödemesiz destek verdiği 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı için yeni dönem başvurularını almaya başladı.

Kuveyt Türk Açıklama Yaptı 

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre banka, teknoloji odaklı inovatif fikirlerin desteklenmesi amacıyla kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi BİGG Programı için yeni dönem başvurularını kabul ettiğini duyurdu.

İTÜ Çekirdek ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Lonca BİGG sürecinde girişimciler, hem Lonca Girişimcilik Merkezi'nin hem de İTÜ Çekirdek Network'ünün yanı sıra, gelişim gösteren projelerle Lonca'nın desteklerinden faydalanabiliyor.

Başvurular Ne Kadar Sürecek? 

Lonca BİGG programına başvurular farklı gruplar halinde yapılacak. 2023 yılı için birinci grup başvuruları 19 Ocak 2023'e kadar devam edecek.

Yenilikçi Fikirlere 450 Bin TL'lik Sermaye Desteği 

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Selam Ortaköy, genç girişimci ve yenilikçi fikirlere verdikleri desteğin her yıl arttığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

Lonca Girişimcilik Merkezi ile gençleri yenilikçi fikirlerini destekleyip geliştirerek ülke ekonomisine kazandırmak, gençlerimizin önünü açmak için çalışıyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz desteklerle yüzlerce girişim gelişim imkanı yakaladı. TÜBİTAK'ın BİGG Programı için uygulayıcı kuruluş olarak başvuruları kendi platformlarımız üzerinden kabul ediyoruz. Verilecek 450 bin TL'ye kadar sermaye desteğiyle umuyoruz yenilikçi fikirler daha da büyümeyi başarır. Tüm genç girişimcileri Lonca BİGG'e başvurmaya davet ediyoruz.