Elazığ'da Deprem! Elazığ Gece Boyuncu Sallandı

Elazığ'da Deprem! Elazığ Gece Boyuncu Sallandı
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada Elazığ'da art arda 4'ün üstündeki büyüklükte deprem yaşandığı ifade edildi.AFAD, ilk depremin merkez üssünün Palu ilçesi olduğu açıkladı....

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada Elazığ'da art arda 4'ün üstündeki büyüklükte deprem yaşandığı ifade edildi.

AFAD, ilk depremin merkez üssünün Palu ilçesi olduğu açıkladı. Deprem 3,37'de yaşandı. Depremin büyüklüğü 4,7 olarak ölçülürken sarsıntı yerin 11.85 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Sarsıntıdan 2 dakika sonra yine Elazığ'ın Palu ilçesinde bir deprem daha yaşandı. 2. depremin büyüklüğü ise 4,8 olarak ölçüldü. Deprem, yerin 13.26 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depremler Korkuttu

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan verilere göre saat 04.07'de merkez üssü Elazığ Palu'da Riçhter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Yerin 14.56 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, hissedildiği bölgelerde korku ve endişeye sebep oldu. İlk belirlemelere göre bölgede olumsuzluk yaşanmadı.

Saat 05.29'da Palu'da 4.4. büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Art arda meydana gelen depremler, çevre ilçe ve illerden de hissedildi.