DSİ Personel Alımı Sonuçları! DSİ 1273 Personel Alımı Soncu Ertelendi Mi?

DSİ Personel Alımı Sonuçları! DSİ 1273 Personel Alımı Soncu Ertelendi Mi?
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaç oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlıyor. Söz konusu alımlara dair gelişmeler pek çok kişi tarafında yakından takip edilirken, geçtiğimiz süreçlerde başvurusu...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, güncel ihtiyaç oluşması durumunda personel alımı ilanları yayınlıyor. Söz konusu alımlara dair gelişmeler pek çok kişi tarafında yakından takip edilirken, geçtiğimiz süreçlerde başvurusu yapılan 1.273 personel alımı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor.

DSİ Personel Alımı Sonuçları Ertelendi Mi?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, personel alımı sonuçları ile ilgili açıklamada bulundu. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle sonuçların açıklanmasının ileri bir tarihe ertelendiği belirtilen açıklamada ''Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatlarımızın tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkılmıştır. Başvuranlar arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yol açılmaması amacıyla 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanması öngörülen başvuru sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihe ertelenmiştir.'' denildi.

DSİ Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe dair bilgi verileceğini duyurdu. DSİ'nin personel alımı ile ilgili güncel gelişmelere, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden erişilebilir.