Doğukan Manço Polat Yağcı'ya Tepki Gösterdi

Doğukan Manço Polat Yağcı'ya Tepki Gösterdi
'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' adlı konserin kendilerine haber verilmemesi üzerine müzisyen Doğukan Manço, yapımcı Polat Yağcı'ya tepki gösterdi.Türk müziğinin efsanelerinden Barış Manço, 'Kurtalan Ekspres Barış...

'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' adlı konserin kendilerine haber verilmemesi üzerine müzisyen Doğukan Manço, yapımcı Polat Yağcı'ya tepki gösterdi.

Türk müziğinin efsanelerinden Barış Manço, 'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' konseptiyle hazırlanan özel bir gecede anıldı. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirilen konserde Melek Mosso, Şevval Şam, Haluk Levent ve Kurtalan Ekspres gibi ünlü isimler sahneye çıktı.

Şarkıcılar, Barış Manço'nun parçalarını seslendirdi.

'Saygı Kelimesi Sizin İçin Neyi İfade Ediyor?'

Doğukan Manço, geceyi organize eden yapımcı Polat Yağcı'ya tepki gösterdi. Manço, Twitter'dan "Barış Manço Saygı Gecesi' adı altında bir konser yapıyorsunuz. Bırakın aileden bir rıza almayı, aile bireyleri haberi bile sosyal medyadan öğreniyor. Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor? @pollproduction" ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yaptı.

İşte Doğukan Manço'nun Paylaşımı: