Dışarı Çıkacaklar Dikkat! Meteoroloji Yoğun Sis Uyarısı Yaptı

Dışarı Çıkacaklar Dikkat! Meteoroloji Yoğun Sis Uyarısı Yaptı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Yoğun Sis Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 2 Ocak 2023 saat 18.00 ile 5 Ocak 2023 saat 11.00 arasında Marmara'nın batısı ile Manisa'da yoğun sisin etkili olması bekleniyor. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa'nın batısı ve Manisa'da özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verildi.

Ulaşımda Aksama Olabilir

5 Ocak tarihine kadar devam etmesi beklenen yoğun sis nedeniyle, Marmara'nın batısında ve Manisa'da ulaşımda aksamalar olabilir. MGM, ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.