Depremzedeler İçin Yardım Market Uygulaması Başladı

Depremzedeler İçin Yardım Market Uygulaması Başladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından  Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere destek olmak isteyenlerin sipariş verebileceği "Yardım Market" uygulaması başlatıldı.AFAD tarafından sosyal medya...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından  Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere destek olmak isteyenlerin sipariş verebileceği "Yardım Market" uygulaması başlatıldı.

AFAD tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda "AFAD Yardım Markette destekleriniz tek tıkla afetzedelere ulaşıyor, depremin yaraları Türkiye'nin dayanışması ile sarılıyor. Desteklerimiz sepette, kalplerimiz afet bölgesinde." denildi.

Yardım Markette Ne Bağışı Yapılabiliyor?

AFAD Yardım Market'te isteyenler afet bölgesindekilere bebek seti, gıda kolisi, kuru gıda kolisi, uyku tulumu, hijyen kolisi, evcil veya sokak hayvanları için mama, battaniye bağışlayabilecek, kira bağışı ya da çadır için destekte bulunabilecek.

Destek olmak isteyenlerin "http://afadyardimmarket.gov.tr" adresinden yardımların nasıl yapılacağına ilişkin video da yayınlandı.