Depremzede Çocuklara Ücretsiz Göz Muayenesi Yapıldı

Depremzede Çocuklara Ücretsiz Göz Muayenesi Yapıldı
Bayrampaşa Göz Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında söz alan Göz Nurunu Koruma Vakfı Başkanı Fuat Topdemir, böyle bir günde çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.Topdemir,...

Bayrampaşa Göz Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında söz alan Göz Nurunu Koruma Vakfı Başkanı Fuat Topdemir, böyle bir günde çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Topdemir, "Vakfımızın böylesi bir hizmette bulunması ve bu katılımların sağlaması, bundan sonraki çalışmalarda bize güç veriyor. Vakıf, hizmet demektir. İnsana hizmet, duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilinciyle eğitimlerle, ihtiyaç sahibi insanlara dokunmaya, destek vermeye vakıf olarak devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Afetzede Çocuklar ve Öğrenciler Katıldı

Etkinliğe, Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan çocukların yanı sıra afetzede çocuklar ve öğrenciler de katıldı.

Kukla-Mukla Sanat işbirliğiyle düzenlenen tiyatro oyununun da sahnelendiği kutlamada, depremzede çocuklara ücretsiz göz muayenesi yapıldı.

Etkinliğe katılan iki çocuk annesi depremzede Ayla Korkmaz, kızı Mina Nur'a göz muayenesi yapıldığını belirterek yetkililere teşekkür etti.

Şanlıurfa'da ailesiyle depreme yakalanan Hülya Güneri de 5 yaşındaki kızı Azra'ya ücretsiz göz muayenesi yapıldığını ve herhangi bir soruna rastlanmadığını söyledi.

Güneri, ''Kızımın mutlu bir gün geçirmesi için 23 Nisan etkinliğine katıldık.'' şeklinde konuştu.