Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi! Yılbaşına Kadar Ücretsiz Oldu

Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi! Yılbaşına Kadar Ücretsiz Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Gaziantep’te Gaziray açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Gaziray, Büyükşehir Yatırımları, 70 Fabrika ile Yapımı tamamlanan diğer projelerin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün Gaziantep’te Gaziray açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Gaziray, Büyükşehir Yatırımları, 70 Fabrika ile Yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açılışta farklı açıklamalar yapılırken en dikkat çekeni şüphesiz ücretsiz olacağıydı.

Yılbaşına Kadar Ücretsiz

Gaziantep’i yeni eser ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda:

"İnşallah seçimler öncesinde tekrar sizinle bir araya gelecek, muhabbetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu duygularla açılışını yaptığımız Gaziray'ın ve diğer projelerin bir kez daha şehrimize, ülkemize, sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Bu eserleri şehrimize kazandıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ile diğer kurumlarımızı, belediyelerimizi, sanayicilerimizi tekrar tebrik ediyorum.

Yılbaşına kadar Gaziray'ı ücretsiz yapalım. Tamam, yılbaşına kadar Gaziray ücretsiz." açıklamasını yaptı.