Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Görür'e Mi Profesör Müsveddesi Dedi? Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Görür'e Mi Profesör Müsveddesi Dedi? Açıklama Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, aday tanıtım toplantısında bir profesöre ilişkin yaptığı 'Profesör müsveddesi' ifadesi  gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin deprem bilimci Prof....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, aday tanıtım toplantısında bir profesöre ilişkin yaptığı 'Profesör müsveddesi' ifadesi  gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür'e yönelik olduğu öne sürüldü. Ancak Prof. Dr. Görür, Erdoğan'ın sözlerinin kendisine yönelik olmadığını ifade etti.

TELE1'den Bişar Arslan'a açıklama yapan Görür, "Ben değilimdir herhalde. Sayın cumhurbaşkanı beni hedef almadı. Çünkü orda diyor ki biberin fiyatı, domatesin fiyatı diyor. Ben şu bu fiyatı demedim. Dolayısıyla ben hedef değilim" dedi. Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını dinlediğini ve kendisine yönelik olduğunu düşünmediğini belirtti.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin hukukçu Prof. Ersan Şen'e de yönelik olabileceği iddia ediliyor. Ancak, Erdoğan'ın hangi profesörü hedef aldığı kesin olarak bilinmiyor.