Cinsiyet Değiştirmişti! Çukur'un Timsal Celil'i Göğüsleri ile Gündem Oldu

Cinsiyet Değiştirmişti! Çukur'un Timsal Celil'i Göğüsleri ile Gündem Oldu
Bir zamanların efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği Timsah Celil karakteri ile hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirmesi ile çok konuşulmuştu. Melis Bendeli adını alan ünlü isim, göğüs estetiği yaptırmasından...

Bir zamanların efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği Timsah Celil karakteri ile hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirmesi ile çok konuşulmuştu. Melis Bendeli adını alan ünlü isim, göğüs estetiği yaptırmasından sonra paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyada gündem oldu. 33 yaşındaki oyuncu, şimdi de cam önünde verdiği pozlarını takipçileri ile paylaştı.

Ahmet Melih Yılmaz, trans birey olduğunu açıklayarak hayranlarında şaşkınlık yaratmıştı.

Trans birey olduğunu ifade eden Melis Bendeli, son haliyle sosyal medyayı salladı. Bendeli'nin cam önünde verdiği pozlar gündem oldu.

İşte Melis Bendeli'nin Pozları:

Erkek Haliyle Mobbing Yedi

Bendeli, önceki aylarda trans birey olma sürecini anlattı. , Bendeli "Bu kararı 2020'nin mart ayında yani pandeminin ilk günlerinde aldım. Bundan sonra gönlümce yaşayacağım. Sektör beni çok yıprattı. Erkek halimle yediğim mobbingin haddi hesabı yok. Şimdi bu halimle kovalarlar herhalde" ifadesi ile sitem etti.

"Doymayanlar Utansın"

Yaşadığı değişimin ardından film ve dizilerde rol almasının zor olduğunu vurgulayan Bendeli, "Yoruldum, piyasayı bırakıyorum. Evime dönüyorum. Başka bir ifadeyle, doydum ve masadan kalkıyorum. Doymayanlar utansın. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Yurt dışında işler kovalayacağım. İmkanım olursa Berlin'e gitme hayalim var" dedi.