Bunu yapana toplu taşımada ödediğiniz ücret iade edilecek

Bunu yapana toplu taşımada ödediğiniz ücret iade edilecek
İsteyen kimseler cep telefonlarında ki QR kod sistemini kullanarak ödeme yapabiliyorlar artık. Ayrıca ilk kez QR kod ile geçen kullanıcıların 10 geçişinden biri ücretsiz olacak. Kullanıcıların yeni gelen QR kod sistemini tanımaları...

İsteyen kimseler cep telefonlarında ki QR kod sistemini kullanarak ödeme yapabiliyorlar artık. Ayrıca ilk kez QR kod ile geçen kullanıcıların 10 geçişinden biri ücretsiz olacak. Kullanıcıların yeni gelen QR kod sistemini tanımaları için yapılan bu kampanya 29 Eylül’e kadar sürecek. İstanbul’da çok gezen biriyseniz bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Hemen kampanyanın detaylarını araştırarak çok avantajlı çıkabilirsiniz. İşte Kampanyanın detayları!

Geçiş Kampanyası Bitiyor

29 Ağustos’ta başlamış olan 10 geçişten biri ücretsiz kampanyası Eylül ayının sonunda bitecek ve kampanyadan yararlanmamış İstanbullular hala var. Sizde onlardan biriyseniz öncelikle İstanbul kartın mobil uygulamasını indirmelisiniz. Bu işlemi Google Play Store ya da Apple Store üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Ardından program sizden bazı izinler vermenizi isteyecek.

Bunlara da onay verdikten sonra program üzerinden QR kod ile geçişi aktif hale getirmeniz lazım. İşlem basamaklarını tamamladıktan sonra artık hazırsınız. Marmaray, metrobüs, otobüs ve şehir hatlarına geçerken yeni QR sisteminden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz geçiş ödemeleri ise dijital kartınıza otomatik olarak yüklenir. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanabileceğiniz bir İstanbullu olarak bu fırsatları siz de yakalayabilirsiniz.

Kimler Yararlanabilir

QR kod sisteminden faydalanmak için ilk kez kullanıyor olmanız gereklidir. Önceden dijital kartınızla geçiş yaptıysanız ücretsiz geçiş kampanyasından faydalanamazsınız. Kampanyadan sadece normal İstanbul kart sahipleri değil öğrenci, öğretmen gibi özel kart sahipleri de yararlanabilir. Geri ödemeler ise karta tanımlanmış geçiş bedeline göre yapılır.

Kişiselleştirilmiş bir dijital kart sahibi olmanız dışında kampanyadan yararlanmak için ekstra belge ya da bedel istenmemektedir. Kampanyanın belirli bir süresi bulunmaktadır. Eğer süreyi geçerseniz ödeme alamazsınız. Olası sorunlarda ise İstanbul kartın kendi sitesinde yer alan 153 ve 444 2 161 iletişim numaralarından müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.