Bugün ve Yarına Dikkat! 21-22 Ocak Tarihlerinde Fırtına Bekleniyor

Bugün ve Yarına Dikkat! 21-22 Ocak Tarihlerinde Fırtına Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin kamuoyuna bilgi veriyor. Bu kapsamda günlük planlama yapmak isteyen kişiler, kış mevsimini etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte güncel hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin kamuoyuna bilgi veriyor. Bu kapsamda günlük planlama yapmak isteyen kişiler, kış mevsimini etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte güncel hava tahminleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji'nin açıklamasına göre, bugün sabah saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın, yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kuzey Ege'de fırtına beklentisi ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı uyarı metninde ''Kuzey Ege'de rüzgarın, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra güney ve güneydoğu yönlerden 5 ila 7 açıklarında 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.'' ifadeleri yer aldı.

Ulaşımda Aksama Oluşabilir

21-22 Ocak tarihleri arasında Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına sebebiyle oluşabilecek muhtemel riskler hakkında bilgi veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ulaşımda aksamaların oluşabileceğini belirtti.