Bugün benzin alan baltayı taşa vurdu! Bu gece ballı kaymaklı indirim

Bugün benzin alan baltayı taşa vurdu! Bu gece ballı kaymaklı indirim
Brent petrol uzun zamandan sonra tarihi civarlara düşmüş durumda. Son 10 ayın en dibine inen petrol fiyatları ve ABD’de ham petrolün 79 doların altına düşmesiyle akaryakıt fiyatlarında büyük indirim beklentisi yapılması gündeme...

Brent petrol uzun zamandan sonra tarihi civarlara düşmüş durumda. Son 10 ayın en dibine inen petrol fiyatları ve ABD’de ham petrolün 79 doların altına düşmesiyle akaryakıt fiyatlarında büyük indirim beklentisi yapılması gündeme geldi. Sektör temsilcileri doğrultusundan indirim olacağı belirtilirken meydana atılan rakam otomobil sahiplerini olabildiğince mutlu edecek.

https://edirnejethaber.com/son-dakika-benzin-ve-dizel-icin-cilgin-indirim-6-tlden-fazla-hemen-depolari-fulleyin/

2 TL indirim bekleniyor

Sektör temsilcilerinden alınan son dakika verilerine göre benzin ile motorin litre fiyatına 2 lira seviyesinde bir indirimin görüşüldüğü öğrenildi. Yarın indirimler bağlamında açıklamanın gelmesi bekleniyor. Gelecek haberler neticesinde indirimin hangi günden itibaren geçerli olacağı ortaya konulacak.

Brent Petrolde tarihi düşüş!

Rusya Ukrayna Savaşı ile yükselişe geçen Brent Petrol fiyatları bilindiği gibi 135 dolara kadar çıkmıştı. Bu anlamda ülkemizde 30 TL'ye kadar çıkmıştı. Fakat brent petrol bilhassa Fed’in faiz politikaları ardından gerilemeye başlamıştı. Son olarak 79 dolar seviyelerine kadar gerileyen brent petrol ardından, otomobil sahipleri yaşanan bu indirimin akaryakıt fiyatlarına da yansımasını bekliyor.

https://edirnejethaber.com/petrol-fiyatlari-adeta-cakildi-benzin-ve-motorine-indirim-gelir-gelir-mi/

Güncel akaryakıt fiyatları 

İstanbul'da motorin Anadolu Yakası'nda 23 lira 7 kuruş seviyesinde, Anadolu'da 23 lira 5 kuruş, Ankara'da 23 lira 16 kuruş ve İzmir'de 23 lira 20 kuruş seviyesinden alıcı buluyor.

İstanbul'da benzin fiyatı Anadolu Yakasında 19 lira 22 kuruş , Avrupa Yakası'nda 19 lira 21 kuruş, Ankara'da 19 lira 34 kuruş, İzmir'de 19 lira 33 kuruş seviyesinden alıcı buluyor.

İstanbul'da LPG Anadolu Yakası'nda 10 lira 61 kuruş, Avrupa Yakası'nda 10 lira 92 kuruş, Ankara'da 10 lira 96 kuruş, İzmir'de ise 10 lira 68 kuruş seviyesinden alıcı buluyor.