Bu köye taşınıp yerleşene tamı tamına 507.937,19 TL ödüyorlar!

Bu köye taşınıp yerleşene tamı tamına 507.937,19 TL ödüyorlar!
3 yıl boyunca yapılacak ödemeye göre, 40 yaş altı olan ve belirtilen yerdeki köylere taşınan kişilere 28 bin euro para ödemesi sağlanacak. Teklif ise dağ ve deniz yamacındaki köyler için geçerli olacak.Bu köye taşınan yaşadı....

3 yıl boyunca yapılacak ödemeye göre, 40 yaş altı olan ve belirtilen yerdeki köylere taşınan kişilere 28 bin euro para ödemesi sağlanacak. Teklif ise dağ ve deniz yamacındaki köyler için geçerli olacak.

Bu köye taşınan yaşadı. Euro üzerinden para yardımı yapılacak. Tamı tamına 28.000 euro ödüyorlar. İtalya ilk olarak Calabria bölgesini kapsayacak bir teklifi aktif etti. Ülke nüfusu 2 binin altına düşen köylerin canlılığını ve ticaretini artırmak adına yeni bir kampanya başlattı. Yapılan açıklamaya göre, bu köye taşınanlara 3 yıl boyunca sürecek bir destek verilecek. Ödeme tutarı 28 bin euro olarak açıklanırken 40 yaş şartı da dikkat çeken koşullar arasında bulunuyor.

HAREKETE GEÇTİ

Geçtiğimiz yıl devreye alınan program dikkat çekti. İtalya hükümeti kırsal bölgeleri canlandırma amacıyla harekete geçti.

BAZI ŞARTLARI VAR

Tabii ki ödeme almak için bazı şartlar bulunuyor. Bu şartların başında o köye taşınmak ve orada bir işletme kurulması isteniyor.

40 YAŞ ŞARTI...

Başvuru sahipleri için İtalya'da oturum almak gerekiyor. Öte yandan yaş şartı da dikkat çekiyor. 40 yaşını geçmeyen herkes başvuru yapacak.

90 GÜN SÜRE VERİLDİ

Ödemeler 3 yıl boyunca yapılacak ve başvurular onaylandıktan sonraki 90 gün içinde Calabria'ya taşınma şartı koşulacak.