Bodrum'da Korkutan Deprem! Ege Bölgesi Yine Beşik Gibi Sallanıyor

Bodrum'da Korkutan Deprem! Ege Bölgesi Yine Beşik Gibi Sallanıyor
Ege Bölgesi’nde depremler yaşanmaya devam ediyor. Son dakika depremler çok sayıda vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Son dönemde çok sayıda deprem yaşanıyor ve meydana gelen depremlere dair bildirimler yapılıyor.Ülkemizde...

Ege Bölgesi’nde depremler yaşanmaya devam ediyor. Son dakika depremler çok sayıda vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Son dönemde çok sayıda deprem yaşanıyor ve meydana gelen depremlere dair bildirimler yapılıyor.

Ülkemizde özellikle de Ege Bölgesi’ndeki depremlerin sayısı giderek arttı. Öte yandan uzmanlar da depremlerin meydana geleceği ve daha büyük depremlerin yaşanacağı uyarısını yapıyor. Uzmanlar, önlem ve tedbirler konusunda uyarılarını yeniliyor.

Ege Bölgesi'nde Depremlerin Sayısı Arttı

Ege’de art arda meydana gelen depremlerin büyük depremlerin habercisi olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Büyüklükleri değişen depremlere bugün bir yenisi eklendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü'nün (AFAD) açıklamasında  Bodrum'da bir deprem yaşandığı ifade edildi.

AFAD tarafından yapılan duyuruda Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı açıklandı.

AFAD verilerine göre merkez üssü Bodrum açıkları olan 4 büyüklüğünde deprem saat 10.49'da yaşandı. Gelen depremin derinliği 6 kilometre olarak açıklandı.