Bir Eve Daha Ateş Düştü! Barut Ailesini Kahreden Haber

Bir Eve Daha Ateş Düştü! Barut Ailesini Kahreden Haber
Gebeli Mahallesi'nde ikamet eden baba Remzi ile anne Döndü Barutçu'ya haberi emniyet yetkilileri, sağlık görevlileri eşliğinde verdi.Belediye Başkanı Kadir Kara ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, evlerini ziyaret ettikleri...

Gebeli Mahallesi'nde ikamet eden baba Remzi ile anne Döndü Barutçu'ya haberi emniyet yetkilileri, sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Belediye Başkanı Kadir Kara ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, evlerini ziyaret ettikleri aileye taziyelerini iletti, Barutçu çiftini teselli etmeye çalıştı.

Ailenin evine Türk bayrağı asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtilen Resul Barutçu'nun cenazesinin bugün öğle namazından sonra Asri Mezarlık'ta bulunan Garnizon Şehitliği'ne defnedileceği ifade edildi.

Şanlıurfa'nın Akçakale sorumluluk bölgesindeki Tel Abyad'da PKK-PYD terör örgütünün yapmayı planladığı bombalı saldırı eylemlerinde kullanacağı patlayıcı malzemelere müdahale esnasında patlayıcılar infilak etmiş ve olayda 2 polis memuru ile 1 yerel polis şehit olmuş, 11 polis memuru yaralanmıştı.