Bilet Alacaklar Dikkat! THY'den Ucuz Bilet Kampanyası

Bilet Alacaklar Dikkat! THY'den Ucuz Bilet Kampanyası
Türk Hava Yolları, son zamanlarda bilet fiyatlarına yapılan zamlardan sonra kampanyalı bilet satışları başladı.  THY, önceki günlerde bir kampanya haberi ile tüm yurt içi biletler de 4 ve 5 Ekim tarihlerinde indirime gidildiğini...

Türk Hava Yolları, son zamanlarda bilet fiyatlarına yapılan zamlardan sonra kampanyalı bilet satışları başladı.  THY, önceki günlerde bir kampanya haberi ile tüm yurt içi biletler de 4 ve 5 Ekim tarihlerinde indirime gidildiğini ve bilet fiyatlarının 299 TL olduğu duyurmuştu.

Haberi alan vatandaşlar 'THY'nin açıkladığı yeni kampanyanın detayları nedir? THY ucuz bilet kampanyası nasıl? THY ucuz bilet kampanyası hangi tarihleri kapsıyor?' tarzı soruların cevaplarını araştırıyor.

THY Ucuz Bilet Kampanyası Tarihileri Neler?

Türkiye’den dünyanın en çok ülkesine giden havayolu şirketi THY, Kuzey ve Orta Avrupa'da pek çok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat olanağı sağladığı kampanyasını açıkladı.

Türk Hava Yolları’ndan duyurulan yeni kampanyaya göre, THY Avrupa'ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş fırsatı sunuyor.

5-15 Ekim tarihleri arasında alınan biletleri kapsayan kampanyada, biletler sınırlı sayıda koltuk için geçerli.

Alınan biletler ise 1 Kasım 2022-15 Mart 2023 arasında geçerli olacak.

THY Ucuz Bilet Kampanyası Hangi Ülkeleri Kapsıyor?

Kampanyalı bilet ile gidilebilecek ülkeler şu şekilde; Manchester'a 259, Göteborg ve Billund'a 299, Dublin'e 289, Kopenhag, Birmingham, Edinburgh'a 279, Birmingham, Helsinki'ye 269, Oslo ve Stockholm'a 249, Brüksel, Amsterdam ve Lüksemburg'a 246, Londra'ya 209, Cenevre'ye 199, Zürih, Salzburg, Viyana ve Basel'e 169, Stuttgart, Nürnberg, Münih, Leipzig, Hannover, Hamburg, Bremen, Frankfurt, Köln, Düsseldorf ve Berlin'e 149 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş ayrıcalığı elde edecek.