Beylikdüzü'nde Akıl Almaz İntihar: İkisi de Ölü Bulundu

Beylikdüzü'nde Akıl Almaz İntihar: İkisi de Ölü Bulundu
İstanbul Beylikdüzü'nde gelen bir ihbar üzerinde eve giden polis, 19 yaşındaki Duygu Unutmaz ve 20 yaşındaki Muhammet Yusuf Tekin'in cansız bedenlerini buldu.Yapılan incelemelerde ise iki arkadaşın kafa kafaya verip tetiğe bastığı...

İstanbul Beylikdüzü'nde gelen bir ihbar üzerinde eve giden polis, 19 yaşındaki Duygu Unutmaz ve 20 yaşındaki Muhammet Yusuf Tekin'in cansız bedenlerini buldu.

Yapılan incelemelerde ise iki arkadaşın kafa kafaya verip tetiğe bastığı ortaya çıktı. Polis tarafından devam eden araştırmada şimdilik henüz net olmayan bazı detaylar da var...

Mahalle Sakinleri Anlattı

Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, mahallenin bir sakininden gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri 2 cesetle karşılaştı. İddialara göre Muhammet Yusuf Tekin, Duygu Unutmaz ile kafa kafaya verip intihar etti.

Olay yerinde 1 adet boş kovan bulan polis ekipleri, Tekin'in anne ve ağabeyinin ifadelerini almak için merkeze götürdü.

Mahalle sakinleri ise Tekin'in Unutmaz'a 'beni istemiyorsan neden geldin' dediklerini duyduklarını söylediler. Sonrasında ise çekip kızı vurdu ve kendisi de vuruldu yorumunu yapan mahallelilerin yanı sıra, Tekin'in annesi, odaya gittiğinde ikisinin kafa kafaya vermiş oturduklarını söyledi.

Aranması Varmış 

Tekin'in odadan çıkmasını söylediği annesi, silah sesi geldikten sonra polisi aradığını söyledi.

Ayrıca, yapılan incelemelerde Yusuf Tekin'in aranması olduğu ve bir gün önce de teslim olacağını söylediği öne sürüldü.