Bankta Bulunan Altınlar Sahibine Teslim Edildi

Bankta Bulunan Altınlar Sahibine Teslim Edildi
Kadirli ilçesindeki Savrun Mahallesi'nde bulunan bankta oturduğu sırada yerde pakete sarılmış kutu bulan Zübeyir Yağız, kutuda 4 çeyrek altın olduğunu fark etti. Yağız, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapılması üzerine...

Kadirli ilçesindeki Savrun Mahallesi'nde bulunan bankta oturduğu sırada yerde pakete sarılmış kutu bulan Zübeyir Yağız, kutuda 4 çeyrek altın olduğunu fark etti. Yağız, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapılması üzerine altınların 56 yaşındaki Halil Kiraz'a ait olduğunu tespit etti.

Zübeyir Yağız, bulduğu altınları Halil Kiraz'a teslim etti.

Kiraz, kepçe operatörü olarak çalıştığı Antalya'dan bayram izni dolayısıyla geldiğini ve akrabalarının düğününde takmak üzere altın satın aldığını dile getirdi.

Altınları bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen kiraz Kiraz, "Akrabalarımın düğünü için aldığım altınları kaybettim ama bu dünyada iyi insanlar varmış. Bizim altınları bulup bana verdi. Bununla insan batmaz ama çok duyguluyum. Allah razı olsun." dedi.

Zübeyir Yağız da altınların sahibini bulduğu için mutlu ve huzur olduğunu söyleyerek, herkesin aynı şekilde davranması gerektiğini dile getirdi.