Akşam açıklandı! Emekliye 30 gün içinde 30.000 TL ödeme müjdesi!

Akşam açıklandı! Emekliye 30 gün içinde 30.000 TL ödeme müjdesi!
Aylık olarak emekli maaşı alan SGK ve Bağkur'lular için sıcak bir gelişme yaşandı. 30 gün içinde başvuru yapana 30.000 TL verilecek. Günlük ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı çeken emekli vatandaşlarımız yüksek enflasyon...

Aylık olarak emekli maaşı alan SGK ve Bağkur'lular için sıcak bir gelişme yaşandı. 30 gün içinde başvuru yapana 30.000 TL verilecek. Günlük ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı çeken emekli vatandaşlarımız yüksek enflasyon oranlarıyla da cebelleşiyor. Bu anlamda kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilerimize soluk aldıracak ve hesaplara 30.000 TL yatıracak.

https://edirnejethaber.com/vakifbank-acikladi-atm-ve-online-kanallardan-44-000-tl-verecek/

Bilhassa emekli olmuş olan vatandaşlar nakit para ihtiyaçları için kamu bankalarını tercih ediyor. Emekli vatandaşlarımızın bir çoğu zaten kamu bankalarına yatıyor. Bu durumda kredi verilmesini oldukça kolaylaştırıyor. Şimdi haberimizde bankalar tarafından yapılan kampanyaları detaylı olarak inceleyeceğiz.

VAKIFBANK

Vakıfbank tarafından verilen kredilere ulaşmak bir hayli kolay olmaktadır. Nakit ihtiyacınız varsa 3 dakika içinde Vakıfbank üzerinden başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Eğer bu bankadan maaşınızı alıyorsanız işleriniz daha da kolaylaşır. Vakıfbank şubesine gitmeden de işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. (edirnejethaber.com)

Vakıfbank mobil uygulamasını telefonunuza yüklemeniz yeterli olmaktadır. Sonrasında ise yönergeleri izleyerek 30.000 TL kredinizi anında alabilirsiniz. Banka şubesine gitmek istrseniz eğer size en yakın bankaya giderek işlemlerinizi halledebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI

Ülkemizin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası her zaman emekli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamıştır. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşınızı almanız durumunda 30 gün içinde başvuru yaparsanız 30.000 TL hesabınıza yatar. Ziraat Bankası emeklilere hemen onay vereceğiniz belirtti. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvurunuzu yaparak, kredi almak istiyorsanız, 3 sene vadeli olarak verdiği bu kredi kampanyalarına sizlerde katılabilir ve parayı anında alabilirsiniz.