Akbank Hesabınız Varsa Müjde! 1000 TL Değerinde Chip Para Kazanabilirsiniz

Akbank Hesabınız Varsa Müjde! 1000 TL Değerinde Chip Para Kazanabilirsiniz
Akbank, milyonlarca müşteriye sahip olan ve ülke genelinde geniş bir işlem ağına sahip bir banka. Farklı kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, yeni fırsatı duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında, 1.000 TL'ye varan chip-para kazanabilmek...

Akbank, milyonlarca müşteriye sahip olan ve ülke genelinde geniş bir işlem ağına sahip bir banka. Farklı kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, yeni fırsatı duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında, 1.000 TL'ye varan chip-para kazanabilmek mümkün olacak.

Akbank Chip-Para Nasıl Kazanılır?

Akbank'ın vereceği 1.000 TL chip-paradan faydalanmak için gerekli şartlar belli oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, yakınlarını Akbank'a davet eden kişilere, 1.000 TL'ye varan chip-para verilecek.

Kişi Başına 200 TL!

Akbank'ın chip-para kampanyası kapsamında, yakınlarını Akbank'a davet eden kişiler, davet ettiği her bir yakını için 200 TL, toplamda 1.000 TL alabilecekler. Beş kişiye kadar, her davette 200 TL kazanılacak. Daha fazla kişi davet edilmesi durumunda, yeni chip-para verilmeyecek yani bir kişi en fazla 1.000 TL chip-para kazanabilir. Kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere, Akbank'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.