Acun Ilıcalı Açıkladı! Ünlü İsim Survivor'dan Ayrıldı

Acun Ilıcalı Açıkladı! Ünlü İsim Survivor'dan Ayrıldı
Survivor 2023, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmanın ilk haftaları pek çok kişi tarafından heyecanla takip edilirken, adaya kimin veda edeceği de merak ediliyor. Bu kapsamda, Acun Ilıcalı konseyde yarışmacılara...

Survivor 2023, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmanın ilk haftaları pek çok kişi tarafından heyecanla takip edilirken, adaya kimin veda edeceği de merak ediliyor. Bu kapsamda, Acun Ilıcalı konseyde yarışmacılara bilgi verdi.

Yusuf Güney Survivor'dan Ayrılacak

Survivor 2023'te konseyde yarışmacılar ile bir araya gelen Acun Ilıcalı, yarışmanın gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve Yusuf Güney'in Survivor'a devam edemeyeceğini belirtti.

Survivorda Elenen İsimler

Survivor 2023'e geçtiğimiz haftalarda Berdan Mardini, Ümit Erdim, Seçkin Piriler veda etmişti.

Survivor Eleme Adayları

Yusuf Güney'in adaya veda edeceğinin açıklanmasının yanı sıra, gönüllerde takımı da konseyde eleme adayı ismi açıkladılar. Gönüllüler takımın eleme adayı Aziz oldu.

Yedek Yarışmacılar Gelecek

Yusuf Güney'in adaya veda etmesinin ardından, yedek yarışmacıların yarışmaya dahil olacağını belirten Acun Ilıcalı, Survivor 2023'e dahil olan 5 yeni ismi açıkladı. Söz konusu açıklamaya göre, Batuhan Yeşilturna, Kardeniz Kılıç, Yiğit İnandı, Yaman Keleş, Merve Yıldırım yarışmaya katılıyor.