Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel Kampanya: Şimdi Al, Mart 2023'te Ödemeye Başla!

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel Kampanya: Şimdi Al, Mart 2023'te Ödemeye Başla!
Yapı Kredi bankası, acil nakit ihtiyacı olan ve borcu olup kredi çekmek isteyenlere özel yeni bir kampanya başlattı. Krediyi tam 3 ay ertelemeli bir şekilde kullandıracağını duyuran Yapı Kredi, başvuruları aktifleştirdi.Yapı...

Yapı Kredi bankası, acil nakit ihtiyacı olan ve borcu olup kredi çekmek isteyenlere özel yeni bir kampanya başlattı. Krediyi tam 3 ay ertelemeli bir şekilde kullandıracağını duyuran Yapı Kredi, başvuruları aktifleştirdi.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Krediye Başvuru Şartları Neler?

Yapı kredinin 3 ay ertelemeli kredisine başvuru şartları arasında ilk sırada mobil müşteri ya da internet bankacılığı müşterisi olmak geliyor. Yani, bu krediye başvuru yapabilmek için Yapı Kredi'nin mobil şubesi veya internet şubesini kullanmanız gerekiyor.

Başvuru yapabilmek için, mobil ya da internet şubeye giriş yaptıktan sonra, kampanyalar ekranına ilerleyin. Kampanyalar arasında ise '3 aya kadar ertelemeli kredi' sekmesini bularak başvurunuzu yapın.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi'nin Şartları Neler?

Yapı Kredi'nin bu kredi kampanyası, mobil ve internet şube üzerinden başvuru yapacak kişilere kullandırılacak. Onun dışındaki şartlar ise şöyle:

  • Kredi için maksimum vade süresi 36 aydır.
  • En fazla 3 ay erteleme seçeneği uygulanabilir.
  • Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılarak tahsilatı gerçekleştirilir.
  • Kampanya seçildikten sonra, ilk taksitin tarihi, farklı bir tarih seçilmediği sürece, kredi kullandırıldıktan 120 gün sonrasıdır.
  • Yapı Kredi'de ön onaylı limiti olan kişiler, limit tutarlarınca kredi çekebilirler. Banka limitinizi artırma, düşürme ya da kredinizi iptal etme haklarına sahiptir.

Faiz Oranı ve Kredi Limiti Neye Göre Belirlenir?

Yapı Kredi'nin 3 ay ötelemeli bir şekilde sunduğu bu kredide faizler ve kredi limiti, kişinin finansal geçmişine bağlıdır. Kredi notu, kredi kartı ödemeleri, otomatik ödeme talimatları ve gelir belgesi gibi detaylar, kredi limitinin ve faiz oranının belirlenmesinde etkili olacaktır.