Acı Haberi Bakan Soylu Duyurdu! Şehidimiz Var

Acı Haberi Bakan Soylu Duyurdu! Şehidimiz Var
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cudi'de yapılan operasyonda bir güvenlik korucusunun üzerine yıldırım düşmesiyle bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.Şırnak'ın Cudi ilçesindeki terör operasyonundan kahreden haber geldi....

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cudi'de yapılan operasyonda bir güvenlik korucusunun üzerine yıldırım düşmesiyle bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Şırnak'ın Cudi ilçesindeki terör operasyonundan kahreden haber geldi. Bakan Soylu, "Cudi'de operasyon sırasında bir korucu, üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu" şeklinde konuştu.

3 Askerimizin Şehit Düştüğü Açıklanmıştı

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sabah saatlerinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 askerimizin şehit olduğunu duyurmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın Kuzey’indeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu yaralanan 3 askerimizin şehit olduğu açıklamıştı. Şehitlerimizin isimleri de Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Teğmen Duabey Onur Öztürkmen olarak açıklanmıştı.