A101'de Bir Alana Bir Bedava Kampanyası! Sadece Yetişenin Faydalanabileceği İndirimler Başladı...

A101'de Bir Alana Bir Bedava Kampanyası! Sadece Yetişenin Faydalanabileceği İndirimler Başladı...
Türkiye'nin en sevdiği marketlerden biri olan A101 yeni kampanyasını duyurdu! Bir alana bir bedava kampanyasıyla poşetlerin dolup taşacağı bugünlerde sizler için A101'in indirim kataloğunu derledik.Üç büyük market zincirinden...

Türkiye'nin en sevdiği marketlerden biri olan A101 yeni kampanyasını duyurdu! Bir alana bir bedava kampanyasıyla poşetlerin dolup taşacağı bugünlerde sizler için A101'in indirim kataloğunu derledik.

Üç büyük market zincirinden biri olan A101, Aralık ayına özel kampanyasıyla hem hesaplı hem de kaliteli ürünleri sofralara ulaştıracak. Sayısız üründeki indirimin yanı sıra bir alana bir bedava kampanyası, yılbaşı öncesinde ihtiyacınız olan tüm ürünleri almanıza imkan sağlayacak!

Bir Alana Bir de A101'den!

1-30 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak A101 kampanyası başladı. 'Kim demiş kışın dondurma yenmez diye' sloganını kampanya broşürüne konu eden A101, çok sayıda Algida ürününde bir alana bir bedava kampanyasını duyurdu.

Kampanyaya dahil olan Algida ürünleri ise şöyle oldu:

Çeyize İhtiyacı Olanlar A101'e!

Algida ürünlerindeki bir alana bir bedava kampanyasının yanı sıra çeyizlik ürünlerde de büyük indirimler var. Paşabahçe tereyağlık, kapaklı cam kase, pizza tabağı, saklama kabı, rende, servis ürünleri, kulplu bardak ve kek kalıbına kadar çok sayıda ürün de indirimde.

Ev Tekstili de A101'de! 

Ev tekstil ürünlerini de unutmayan A101; tek kişilik yorgan, battaniye, bere, süveter, eldiven, pijama takımı gibi ürünler de raflardaki yerini aldı.

Koltuğa İhtiyacı Olanların Dikkatine!

Evinde koltuğa ihtiyacı olanları da unutmayan A101, Moda Life'in köşe takımlarında da inanılmaz bir indirim duyurdu. 3.590 TL'den başlayan fiyatlar ise vatandaşların en çok dikkatini çeken indirimler arasında yer aldı.

Tamirat İşleriniz İçin İndirimli Ürünler A101'de! 

A101 ihtiyacınız olabilecek her türlü tamirat ürünlerinde de şaşırtıcı indirimlerini duyurdu. Havya seti, akülü vidalama seti, dekupaj testere, matkap ve daha fazlası da yine Aralık ayı boyunca indirimde olacak! 

Ev Elektroniği A101'den Alınır! 

A101; mikrodalga fırın, su ısıtıcı, yumurta pişirici, hava nemlendirici, süpürge, baskül ve saç sakal kesme makinesi gibi her evin ihtiyacı elektronik ürünleri de şaşırtıcı fiyatlarla indirime soktu.

Televizyon Alacaklara Duyurulur! 

Samsung, Toshiba gibi dünya devlerini ayağınıza getiren A101, Aralık ayı boyunca indirimli televizyon satışı da yapacak!

Beyaz Eşyada En İyi Fiyat Garantisi!

Yeni beyaz eşya alacakları da unutmayan A101, çamaşır ve bulaşık makinelerinde, buzdolabındaki indirim oranıyla şaşırttı. Ayrıca kataloğa telefon, kulaklık ve oyun konsolu gibi çekici ürünleri de ekledi.

Aldın Aldın! 

Son olarak A101, 'bu fiyatlar kaçmaz' diyerek zeytin, pirinç, turşu, cezerye, helva ve sos gibi sevilen ürünleri de indirime soktu.