82 Saat Sonra 5 Kişilik Bir Aile Enkazdan Kurtarıldı

82 Saat Sonra 5 Kişilik Bir Aile Enkazdan Kurtarıldı
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 deprem 10 kenti etkiledi. Yaşanan iki şiddetli deprem 10 şehirde yıkıma sebep olup çok sayıda kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Bölgelerde çalışmalar tüm...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 deprem 10 kenti etkiledi. Yaşanan iki şiddetli deprem 10 şehirde yıkıma sebep olup çok sayıda kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Bölgelerde çalışmalar tüm hızıyla sürerken, depremin 82’nci saatinde bir aile daha enkaz altından kurtarıldı.

Hatay Belen'deki Sarımazı Mahallesinde, Cansuyu Derneği Arama Kurtarma ekipleri 5 kişilik bir aile depremde göçen bir binadan sağ salim çıkarıldı.

82 Saat Sonra Gelen Mucize

AFAD koordinasyonunda çalışmalar yapan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağlı Arama Kurtarma ekipleri depremden etkilenen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Depremin üzerinden geçen 82 saate karşın enkaz altından çıkarılanlara yönelik haberler de geliyor.

Cansuyu Derneği Arama Kurtarma ekipleri tarafından ilçedeki Sarımazı Mahallesinde, 5 kişilik bir aileyi depremde göçen bir binadan sağ salim kurtardı.