75 ile 95 bin TL fiyat aralığında satın alabileceğiniz en iyi otomobiller

75 ile 95 bin TL fiyat aralığında satın alabileceğiniz en iyi otomobiller
Yine piyasada ki araçlara baktığımızda 100.000 TL altı araçların daha bakımsız ve kilometrelerinin yüksek olduğunu bilmeniz gerekir. Haliyle size istediğiniz performansı veremeyebilirler. Son olarak araçlar konusunda uzman biri...

Yine piyasada ki araçlara baktığımızda 100.000 TL altı araçların daha bakımsız ve kilometrelerinin yüksek olduğunu bilmeniz gerekir. Haliyle size istediğiniz performansı veremeyebilirler. Son olarak araçlar konusunda uzman biri olmadan 100.000 TL altında ki araçlara bakmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu araçlara detaylıca bakıldığına büyük problemler çıkabilmektedir.

https://edirnejethaber.com/33-bin-tl-altina-alinabilecek-en-iyi-otomobiller-boylesi-daha-gelmez/

Yerel Markalar İkinci El Piyasasında Alıcı Buluyor

Az bir bütçeye sahipseniz ve araç almak istiyorsanız artık nerdeyse ülkemizin yerel markaları diyebileceğimiz Renault, Tofaş, Fiat gibi markaların eski modellerine bakabilirsiniz. Evet bu markaların çoğu modeli artık hurdalıkta olmayı hak ediyorlar. Fakat günümüz karmaşık otomobil piyasası içinde birçoğu kendisine alıcı bulabiliyor. Dijital sistemlerden uzak tamamen mekanik bir sisteme sahip olan bu araçların tamiri oldukça kolay yapılabiliyor.

Yine araçların yedek parçaları günümüz araçlarına göre oldukça ucuz. Düz vites araç kullanmanın sizin için mahsuru yoksa ve aracınızdan yüksek performans beklentiniz yoksa bu yaşlı binekler sizin için iyi bir alternatif olabilir. Böylece ara sahibi olmayı isteyenlerin karşısına farklı alternatif seçenekler çıkıyor!

Sevilen Markalar Arasında da Ucuz Araçlar Bulunuyor

Özverili bir arayışla kendinize yorgun ama bir süre daha idare edebilecek bir araç bulmanız mümkündür. Günümüzde artık 100.000 TL’nin altında bakımlı ve temiz bir araç bulmak oldukça zor olsa da internette vaktinizi harcayarak bunu başarabilirsiniz. Mercedes ve BMW markaların eski kasa bazı modelleri düşük fiyatlara bulunabilmektedir.

Yine yıllara meydan okuyan Lada markasının da bazı modelleri bu kategoriye girmektedir. Bu araçların görünüşü her ne kadar ilgi çekici olmasa da oldukça dayanıklı araçlar olarak nam salmışlardır. Yine Hyundai, Suzuki, Toyota markalarının 90 model pek çok aracı 100.000 TL’nin altında satılmaktadır.

https://edirnejethaber.com/ikinci-el-otomobil-alacaklara-ve-satacaklara-mujde/