7 TL Zam Geldi! Fiyatı 55 TL Oldu

7 TL Zam Geldi! Fiyatı 55 TL Oldu
Türkiye genelinde şüphesiz en çok zamlanan ürünlerin arasında alkol, sigara ve akaryakıt yer alıyor. Sigaraya yeni bir zam geleceğinin iddia edilmesinin üzerine tiryakiler oldukça üzgün.  Türkiye Tekel Bayileri Derneği Başkanı...

Türkiye genelinde şüphesiz en çok zamlanan ürünlerin arasında alkol, sigara ve akaryakıt yer alıyor. Sigaraya yeni bir zam geleceğinin iddia edilmesinin üzerine tiryakiler oldukça üzgün.  Türkiye Tekel Bayileri Derneği Başkanı Özgür Aybaş tarafından yapılan bir açıklama sonucu tütün fiyatlarının yükseldiği açıklandı. Normal şartlarda 100 gram tütün fiyatı 48 TL iken 55 TL’ye yükseltilmesinin duyurulmasıyla herkes tarafından sigara fiyatlarına zam geleceği düşünülmeye başlandı.

Türkiye genelinde sigara tiryakileri 2022 yılı içinde fazlasınca zam haberi aldılar. Artık zam haberleri normal geldiğinden dolayı takip edilemez hale geldi. Yapılan sosyal medya paylaşımı sonucu tütün fiyatlarının 100 gramı 55 TL’ye yükseldi.

Fiyatı 55 TL Oldu

Tekel Bayileri Derneği Başkanı Özgür Aybaş tarafından bugün tütün fiyatlarına zam geldiği sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Yapılan paylaşımın ardından hemen herkes tarafından sigara fiyatlarına zam geleceği düşüncesi oluşmaya başladı. Özgür Aybaş tarafından yapılan paylaşımda:

“48 TL olan 100 gr Tütün 55 TL oldu” denildi.