2023 Yıl Sonunda Emekliye Zam Yapılacak mı? Merakla Bekleniyor!

2023 Yıl Sonunda Emekliye Zam Yapılacak mı? Merakla Bekleniyor!
Gazeteci Cem Küçük katıldığı televizyon programında emeklilerin yaşadığı maaş sıkıntısını ele aldı ve bu konu hakkında görüşlerini belirtti.

Habertürk’te gerçekleşen Açık ve Net programına konuk olan Cem Küçük son yapılan maaş zamlarının sonrasında en kötü durumda olanların emekliler olduğunu belirtti.

2023 yıl sonuna gelmeden emekliye maaş zammı olup olmayacağı konusunda hükümetten aldığı geri bildirimleri göz önünde bulunduran Cem Küçük bu konuda olumsuz bir bekleyiş içerisinde olduğunu belirtti.

Meclis Açılınca Emeklilere Zam Yapılır mı?

Türkiye’de gerçekleşen ekonomik kriz hakkında konuşan Küçük “Burada en acil durumda olan emekliler” ifadesini kullanırken emeklilerin ocak ayı zammına kadar bekleyemeceklerini vurguladı. Sunucu Sena Alkan’ın Ekim'de TBMM açıldıktan sonra bir maaş zammı artışı yapılır mı? sorusuna ise Cem Küçük “Cevdet Bey’in iki gün önceki açıklamalarını baştan sona dinledim. Pek bir şey olacak gibi gözükmüyor. Yıl başına kadar emekliye zam gözükmüyor. Dolayısıyla çok zor bir kış geçeceğini söylemek lazım” ifadelerini kullandı.