2022 Toyota Corolla Cross Özellikleri | Toyota Corolla Cross Türkiye Fiyatı

2022 Toyota Corolla Cross Özellikleri | Toyota Corolla Cross Türkiye Fiyatı
85 yıllık köklü geçmişi ve birbirinden güzel araçları bakımından en çok satılan araçlar arasında yer alan Toyota, 2022 model aracını bugün Türkiye’de satışa sundu. Hem tasarım açısından hem de sunduğu özellikler...

85 yıllık köklü geçmişi ve birbirinden güzel araçları bakımından en çok satılan araçlar arasında yer alan Toyota, 2022 model aracını bugün Türkiye’de satışa sundu. Hem tasarım açısından hem de sunduğu özellikler bakımından ön plana çıkacak olan Toyota Corolla Cross Hybrid Özellikleri bakımından de önemli bir araçtır. Özellikle aracı satın almak isteyen kişiler tarafından Toyota Corolla Cross Türkiye Fiyatı araştırılmaktadır. Bugün lansmana özel fiyatlarıyla satışa sunulan Hybrid araç ile ilgili detaylar gelmeye başladı.

2022 Toyota Corolla Cross Özellikleri

2022 Toyota Corolla Cross Özellikleri bakımından popüler bir araç olacak gibi gözüküyor. Efsane Bambaşka Bir Boyutta sloganıyla yollara çıkan Corolla Cross Hybrid, hemen her marka tarafından rekabetin yoğun olduğu C-SUV segmentine yeni bir soluk aldıracak gibi gözüküyor. Diğer araçlarına göre yenilenen GA-C platformu üzerinde üretilen Toyota Corolla Cross Hybrid modeli üstün güvenlik özellikleriyle karşımıza çıkıyor. İşte, Hybrid aracın detaylı özellikleri…

Toyota Corolla Cross Hybrid Tasarım Detayları

Toyota Corolla Cross Hybrid Tasarım Detayları bakımından ön plana çıkacak olan bir araçtır. Her zamanki SUV görünümüne göre daha modern ve daha sofistike bir tasarıma sahip olan Toyota Corolla Cross Hybrid diğer modellerine göre karakteristik ön ızgarası ve aracın dinamik tasarımına etki eden 3 boyutlu gövde yapısıyla da dikkat çekiyor. Yaklaşık olarak 4460 mm uzunluğa, 1825 mm genişliğe, 1620 mm yüksekliğe ve 2640 mm aks ağırlığına sahip olan Corolla Cross Hybrid C-SUV segmentinin merkezine yerleşti.

Toyota Corolla Cross Hybrid Far Yapısı

Toyota Corolla Cross Hybrid Far Yapısı bakımından oldukça dikkat çekiyor. Kendiliğinden kararan iç dikiz aynaları, hem kısa hem uzun huzmeli LED ön farlarıyla ön plana çıkan Corolla Cross Hybrid aracın Passion versiyonunda ise Premium tasarımlı LED ön farlar, sıralı ön dönüş sinyali yer alıyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid Tavan

Toyota Corolla Cross Hybrid Tavan ise Flame X-Pack versiyonunu satın alırsanız eğer sizlere panoramik cam tavan ve tavan rayı ile sunulmaktadır. Şayet Passion versiyonunu alırsanız tavan şekli diğer modele göre daha farklı oluyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid Jantlar

Bir aracın en önemli detayları arasında jantlar da yer alır. Tüm zengin standart donanımlarına ilaveten Toyota Corolla Cross Hybrid de 17 inç alaşım kantlar bulunurken, Passion versiyonunda 18 inç alaşımlı jantlar bulunmakta. Ayrıca Ambiyans aydınlatması, anahtarsız giriş sistemi sayesinde oldukça güzel bir araç olacak gibi gözüküyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid İç Hacim

Toyota Corolla Cross Hybrid İç Hacim bakımından da geniş bir araç Corolla Cross Hybrid  4,460 mm uzunluğa, 1,825 mm genişliğe, 1,620 mm yüksekliğe ve 2,640 mm aks ağırlığına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık olarak 525 litrelik hacme sahip bagaja sahip olan yeni C-SUV modeli arka koltuklar katlandığı zaman 1,321 litre hacme çıkabiliyor. Özellikle elektrikli bagaj kapısı özelliği sayesinde daha geniş ve daha fonksiyonel bir bagaj kullanımına imkan tanınıyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid Yakıt Tüketimi

Toyota’nın en gelişmiş hibrit teknolojisine sahip olan Toyota Corolla Cross Hybrid sizlere keyifli bir sürüş deneyimi sunarken daha düşük yakıt tüketimi sunmaktadır. 1.8 motora sahip olan Corolla Cross Hybrid 149 HP güç ve 185 nM tork üretimine sahip. 0’dan 100’e 9,9 ile 10 saniye arasında çıkan Hybrid modeli, maksimum 170 km/s hıza çıkıyor. Bu denli güçlü motora sahip olan Toyota Corolla Cross Hybrid Yakıt Tüketimi ise 100 kilometre de 5 litre civarında olmaktadır.

Toyota Corolla Cross Hybrid Renkleri

Toyota Corolla Cross Hybrid Renkleri bakımından farklı farklı renklerle karşımıza çıksa da farklı özelliklerde de sunulmaktadır. Toyota Corolla Cross Hybrid Versiyonları arasında Flame, Flame X-Pack, Passion ve Passion X-Pack olarak karşımıza çıkmaktadır. Renk olarak karşımıza şimdilik listelenene göre Gri, bordo, füme ve beyaz renk olarak karşımıza çıkmaktadır.

Toyota Corolla Cross Hybrid İç Tasarım

Toyota’nın diğer araçları arasında bir ilk konumunda olan ve ilk kez Corolla Cross modelinde yer alan yeni 12,3 dijital gösterge, ergonomik tasarım sayesinde tüm bilgiler kolay bir şekilde okunarak kontrol edilebilecek. Dijital göstergede bulunan farklı temaları seçme özelliği aynı zamanda şoförün direksiyonundaki düğmelerle de değiştirilmektedir.

Ayrıca  10.5 inç dokunmatik multimedya ekranı sayesinde sizlerin hem sürüş keyfini artıracak hem de kolay kullanım özellikleri sayesinde sizlerin aracın tüm özelliklerine erişmesine imkan tanıyacaktır. Kablosuz Apple CarPlay ve Kablolu Android Auto bağlantısına sahip olan Corolla Cross Hybrid ile siz de yeni ve daha hızlı işlemciye sahip bir araca sahip olacaksınız.

Toyota Corolla Cross Hybrid Türkiye Fiyatı

Toyota Corolla Cross Hybrid Türkiye Fiyatı şuanda lansmana özel fiyatlarla sunulmaktadır. Ayrıca her modelin kendine özgü farklı fiyatı bulunmaktadır. Her aracın özelliği farklı olduğundan dolayı fiyatı da bu bakımdan farklı olmaktadır. Bu kapsamda:

Toyota Corolla Cross Hybrid Flame Versiyonu tavsiye edilen satış fiyatı 900 Bin TL olurken, lansmana özel fiyatı 835 Bin TL’den,

Toyota Corolla Cross Hybrid Flame X-Pack Versiyonu tavsiye edilen satış fiyatı 930 Bin TL olurken, lansmana özel fiyatı 865 Bin TL’den,

Toyota Corolla Cross Hybrid Passion Versiyonu tavsiye edilen satış fiyatı 997 Bin TL olurken, lansmana özel fiyatı 927 Bin TL’den,

Toyota Corolla Cross Hybrid Passion X-Pack Versiyonu tavsiye edilen satış fiyatı 1 Milyon 70 Bin TL olurken, lansmana özel fiyatı 995 Bin TL’den satışa sunulmaktadır.