12-31 Ekim binlerce güvenlik görevlisi alımı 9.000 TL maaş ile başladı!

12-31 Ekim binlerce güvenlik görevlisi alımı 9.000 TL maaş ile başladı!
Son gelen haberlere baktığımızda binlerce güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, 2023 senesinde yapılacak güvenlik görevlisi alımları hakkında detayları verdi.Kösereisoğlu...

Son gelen haberlere baktığımızda binlerce güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, 2023 senesinde yapılacak güvenlik görevlisi alımları hakkında detayları verdi.

Kösereisoğlu yaptığı açıklamada personel alımlarının 2023 yılında da devam edeceğini söyledi. Sektörde finansmana erişim sorunu yaşandığını, bunun da bazı sıkıntılara yol açtığını söyleyen Kösereisoğlu, KOBİ’lerin güvenlik ihtiyacının son geçen gün daha da arttığını, ancak buna karşılık genel insanlı güvenlik hizmetlerini karşılamakta zorlandıklarını ifade etti.

Güvenlik sektöründe çalışan personeller için sirkülasyonun hızlı olduğunu, uzun sürede sosyal ve diğer hakların sağlanması açısından bu durumun şirketler açısından bazı zorlukları da beraberinde getirdiğini, turizm bölgelerinde güvenlik hizmetlerinde en büyük sıkıntının lojman sıkıntısı olduğunu söyleyen Kösereisoğlu “Özellikle büyük şehirlerdeki yaşam şartları ve barınma giderlerinin yüksekliği istihdamı olumsuz etkiliyor. Çalışacak eleman bulmakta güçlük çekiyoruz. Lojman desteği ile Securitas Türkiye olarak bu konuda önemli bir adım attığımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Binlerce güvenlik görevlisi alınıyor!

Securitas'ın kendi içinde 21 bin 300 güvenlik görevlisi çalıştığını belirten Kösereisoğlu, 2023 senesinde bu sayıyı 23 binin üstüne çıkaracaklarını söyledi.

Güvenlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Securitas , şirketlere güvenlik hizmeti veren firmadır. Firmaya müracaat yaparak iş ilanı müracaatı yapabilirsiniz.