Ziraat Bankası'ndan Gençlere Özel Kampanya! Bankkartlılara Büyük Müjde

Ziraat Bankası'ndan Gençlere Özel Kampanya! Bankkartlılara Büyük Müjde
Ziraat Bankası tarafından mayısta da güncel kampanyalara ilişkin bilgilendirme yaptı. Ziraat Bankası’nın güncel kampanyalarına yönelik çok sayıda kişi araştırmada bulunurken, gençlere ilişkin kampanyalar da merak ediliyor....

Ziraat Bankası tarafından mayısta da güncel kampanyalara ilişkin bilgilendirme yaptı. Ziraat Bankası’nın güncel kampanyalarına yönelik çok sayıda kişi araştırmada bulunurken, gençlere ilişkin kampanyalar da merak ediliyor. Bu kapsamda, 19 Mayıs’a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplam 190 TL bankkart lira kampanyası önceki günlerde duyuruldu. Bu kampanyanın başlamasından sonra fırsattan nasıl faydalanılacağı merak ediliyor.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası’nın açıklamasında, Bankkart Genç müşterileri Bankkart Genç kartları ile yapacakları müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerinde yüzde 19’u toplamda 190 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı yakalayabilecekler. 12 Mayıs’ta başlayan ve 31 Mayıs’a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Kampanyaya katılan Bankkart Genç müşterilerine kampanya süresince müze, sinema, tiyatro ve konser bileti işlemlerine yüzde 19’u toplamda 190 TL Bankkart Lira verilecek.

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar

Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr’den kampanyaya katılım sağlanabilen 190 TL Bankkart Lira kampanyasının yanı sıra, Ziraat Bankası güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgi veriyor. Söz konusu kampanyalara erişmek isteyenler, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ayrıntılı bilgilere erişebilirler.