Ziraat Bankası Müşterilerine Müjde! 300 TL Bankkart Lira Kampanyası Başladı

Ziraat Bankası Müşterilerine Müjde! 300 TL Bankkart Lira Kampanyası Başladı
Ramazan Ayı ile birlikte, bankaların mart alışverişleri için kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Güncel kampanyalar yakından takip edilirken, Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru...

Ramazan Ayı ile birlikte, bankaların mart alışverişleri için kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Güncel kampanyalar yakından takip edilirken, Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile birlikte, 300 TL bankkart lira kampanyasının detaylarını açıkladı. Söz konusu kampanyanın açıklanmasının ardından, kampanyanın hangi tarihler arasında devam edeceği merak konusu oldu.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre, 17 Mart tarihinde başlayan kampamya 30 Nisan'a kadar devam edecek.

300 TL Bankart Lira

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme mesajına göre, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL toplamda 300 TL Bankkart lira kazanılabilecek. Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS gönderilerek katılım sağlanan kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.