Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan Müjde Geldi! Sıfıra Yakın Faiz ile 500 Bin TL Veriliyor

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan Müjde Geldi! Sıfıra Yakın Faiz ile 500 Bin TL Veriliyor
Acil nakit ihtiyacı olanları sevindiren haber Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan geldi. Neredeyse sıfıra yakın faiz oranıyla 100 bin TL’den 500 Bin TL’ye kadar kredi veren bankaları duyan kişiler tarafından krediyle ilgili...

Acil nakit ihtiyacı olanları sevindiren haber Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan geldi. Neredeyse sıfıra yakın faiz oranıyla 100 bin TL’den 500 Bin TL’ye kadar kredi veren bankaları duyan kişiler tarafından krediyle ilgili detaylı araştırma yapılmaya başlandı. 60 AY vade ve yüzde 0.75 faiz oranıyla verilen kredi desteği müjdesi verildi.

Türkiye’de pek çok vatandaş tarafından tercih edilen Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından düşük faizli kredi veriliyor. Esnafa destek kredisi adı altında verilen krediyle ilgili detaylar merak edilmeye başlandı. İşte, verilen krediyle ilgili detaylar…

Sıfıra Yakın Faizle Kredi Veriliyor!

Normal şartlarda Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tarafından 36 ay vadeyle yüzde 1,59 faizle kredi veriliyordu. Fakat Halkbank tarafından öyle bir müjde verildi ki herkesi memnun etmeye yetti. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından esnaflara sıfır faizli kredi verileceği ve bu kredinin de 100 bin TL tutarında olacağı belirtilmişti. Yapılan açıklamada sıfır faizli kredi limiti 100 bin TL’den 300 bin TL’ye yükseltildi.

Halkbank tarafından verilen esnaf kredisi ise düşük faizle verilmektedir. Halkbank tarafından gereken şartları karşılayan esnafa 60 ay vadeyle yüzde 0,75 faizle 500 bin TL kredi verilmektedir. Verilen kredinin ödemeleri aylık, üç aylık ve altı aylık olarak ödenebilmektedir.

500 Bin TL Alma Şartları Nelerdir?

Halkbank tarafından sunulan 500 bin TL krediden faydalanmak için bazı şartları karşılamanız gerekiyor. Bu şartlar arasında:

  • Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı olmak,
  • En az 3 aydır çalışıyor olmak,
  • İş ve ikametgahının bulunduğu ilçede çalışma gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine ortak olan,
  • Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • Kredi çekmek istenilen kooperatife şahsen başvuru yapmak,
  • Tapu ve araç teminatı göstermek gibi şartlar yer almaktadır.