Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyasını Duyurdu! Son Gün 15 Mayıs

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyasını Duyurdu! Son Gün 15 Mayıs
Ziraat Bankası, düzenli olarak Bankkart kampanyalarına ilişkin açıklamada bulundu. Bu kapsamda, güncel kampanyalar çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Ziraat Bankası’nın internet sitesindeki açıklamayla beraber, Kappatur’da...

Ziraat Bankası, düzenli olarak Bankkart kampanyalarına ilişkin açıklamada bulundu. Bu kapsamda, güncel kampanyalar çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Ziraat Bankası’nın internet sitesindeki açıklamayla beraber, Kappatur’da yapılacak alışverişlerde kazanılacak Bankkart liranın detayları netlik kazandı.

Bankkart Lira Kampanyası 2023

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında, Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Kappatur’da tek seferde gerçekleştirilecek 10.000 TL-14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 15.000 TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.500 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 3.000 TL Bankkart lira ödenecek.

Ziraat Bankası Kampanyaları

3.000 TL’ye varan Bankkart lira kampanyasından faydalanmak isteyenler, Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirler. 3.000 TL’ye varan Bankkart lira ve diğer kampanyalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edilebilir.