Ziraat Bankası Bankkart Sahiplerine Müjde! 75 TL Bankkart Lira Veriliyor

Ziraat Bankası Bankkart Sahiplerine Müjde! 75 TL Bankkart Lira Veriliyor
Bankkart ile anlaşmalı iş yerlerinde yapılan harcamalara dair düzenli olarak kampanya duyuran Ziraat Bankası, mayıs ayında da kampanyalara duyuruyor. Bu çerçevede, 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran'a kadar devam edecek olan...

Bankkart ile anlaşmalı iş yerlerinde yapılan harcamalara dair düzenli olarak kampanya duyuran Ziraat Bankası, mayıs ayında da kampanyalara duyuruyor. Bu çerçevede, 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran'a kadar devam edecek olan 75 TL bankkart lira kampanyası da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Ziraat Bankası Bankkart Kampanya

250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL bankkart lira verileceği geçtiğimiz süreçte duyuruldu. Haziran sonuna kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL bankkart lira verilecek.

Ziraat Bankası Kampanya Katılma

'Akaryakıt Harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira' kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlayabilirler. Kampanyaya dair Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metninde ''Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.'' denildi.