Ziraat Bankası 300 TL Bankkart Lira Veriyor! Nisan Sonuna Kadar Devam Edecek

Ziraat Bankası 300 TL Bankkart Lira Veriyor! Nisan Sonuna Kadar Devam Edecek
Ziraat Bankası, yeni müşteri olanların yanı sıra mevcut müşterileri için de kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı ile birlikte mart alışverişi kampanyası ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Ziraat...

Ziraat Bankası, yeni müşteri olanların yanı sıra mevcut müşterileri için de kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı ile birlikte mart alışverişi kampanyası ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Ziraat Bankası müşterileri, Ramazan alışverişine toplam 300 TL bankkart lira kampanyasının detayları merak ediyorlar.

Ziraat Bankası Bankart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası, 17 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanılacağını açıkladı. kampanyasından yararlanabilmek için İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor.

Ziraat Bankası Kampanyası

Ziraat Bankası'nın duyurduğu Bankart Lira kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlayabilirler. 300 TL Bankkart Lira ve diğer kampanyalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alıyor.