Ziraat Bankası 3.000 TL Bankkart Lira Veriyor! Kampanya 15 Mayıs'a Kadar Devam Edecek

Ziraat Bankası 3.000 TL Bankkart Lira Veriyor! Kampanya 15 Mayıs'a Kadar Devam Edecek
Ziraat Bankası, düzenli olarak Bankkart kampanyalarına dair açıklama yapıyor. Bu çerçevede, güncel kampanyalar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte,...

Ziraat Bankası, düzenli olarak Bankkart kampanyalarına dair açıklama yapıyor. Bu çerçevede, güncel kampanyalar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte, Kappatur'da yapılacak alışverişler sonrasında kazanılacak Bankkart liranın detayları belli oldu.

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası

Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre, 10 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında, Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Kappatur'da tek seferde yapılacak 10.000 TL-14.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.000 TL Bankkart Lira, 15.000 TL-29.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişe 1.500 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 3.000 TL Bankkart lira verilecek.

Ziraat Bankası Kampanyaları

3.000 TL'ye varan Bankkart lira kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirler. 3.000 TL'ye varan Bankkart lira ve diğer kampanyalar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.