Zeytinyağı Fiyatına %50 İndirim! Yapılmayanı Yaptılar Acele Edin Son Gün Bugün

Zeytinyağı Fiyatına %50 İndirim! Yapılmayanı Yaptılar Acele Edin Son Gün Bugün
Ayçiçek yağı fiyatlarının yanı sıra zeytinyağı fiyatları da can yakmaya devam ederken, marketler markalar ile indirim anlaşmasına girdi. İşte indirimli zeytinyağı fiyatı ile dikkat çeken o market

Mutfakların vazgeçilmezi Ayçiçek yağının yanı sıra zeytinyağı da altın kadar değerli. Gerek yemeklerin gerekse de salataların vazgeçilmezi zeytinyağı fiyatları can yakmaya cepleri boşaltmaya devam ediyor. Ekonomik şartlar gereği gıdım gıdım kullanılan zeytin yağı vatandaşın evine girmemeye başlamış iken marketler de bu durumu fırsat bilip, yeni müşteri çekmek adına markalar ile anlaşmaya geçiyor. Zeytinyağı fiyatları ile birlikte en ucuz zeytinyağı fiyatı araştırmasına en iyi yanıt karşımıza şu sıralar CarrefourSA olarak çıkıyor.

CarrefourSA zeytinyağı kampanyası başlattı. Cepleri yakan fiyatlara inat markette başlatılan kampanyada her zeytinyağı markası ile anlaşma yapılmış olup sadece sayılı gün boyunca indirimde olacağı açıklandı. Peki CarrefourSA zeytinyağı fiyatları ne kadar?

carr2.jpeg

Enflasyon rakamlarının artması, dolar kurunun durdurulamayan artışı, vatandaşın cebini yorarken bu kapsamda en çok yapılan zamlar gündeme çıkıyor. Vatandaşın cebini boşaltan zamlar, marketlerin düzenlediği indirim kampanyaları ile dolmaya başlarken, mutfakların vazgeçilmezi zeytinyağı indirimi ile alakalı gelişmeler mevcut.

CarrefourSA zeytinyağı indiriminde adeta fiyatları dibe çekti. Zeytinyağı indirimi CarrefourSA mağazalarında yüzde 50'ye ulaşırken,151 TL'ye satılan zeytinyağı fiyatı 109 TL'ye düştü.

CarrefourSA market yaptığı indirim açıklamasında, Tariş marka Riviera Zeytinyağı 1 litre ürünü sadece CarrefourSA Kart'a özel %28 indirim ile 151,90 TL'den 109,95 TL'ye kadar gerilediğini belirtti.

Diğer markalarda da indirim yapan market, kampanyanın sadece hafta sonuna kadar geçerli olduğunu belirtti.

Özellikle de kadınların en çok indirim arayışında bulunduğu Ayçiçek yağı ve zeytinyağı indirimi, CarrefourSA tarafından sadece sayılı günler o fiyatlara raflarda yer alacak. Stok yenilemek isteyen vatandaş, market stokları tükenmeden indirimli ürünleri edinmek adına harekete geçmesi gerekmekte.