Zam Yarışı Devam Ediyor! Tanesi 55 TL Oldu

Zam Yarışı Devam Ediyor! Tanesi 55 TL Oldu
Fiyatlar can yakmaya devam ediyor. Özellikle asgari ücrete gelen zamlar, maaşlara gelen zamların ardından her ürüne zam gelmeye başladı. Son zamanlarda damacana su fiyatlarına da zam gelmesi hemen herkesin dikkatini çekti.Bildiğiniz...

Fiyatlar can yakmaya devam ediyor. Özellikle asgari ücrete gelen zamlar, maaşlara gelen zamların ardından her ürüne zam gelmeye başladı. Son zamanlarda damacana su fiyatlarına da zam gelmesi hemen herkesin dikkatini çekti.

Bildiğiniz gibi gıdadan markete ulaşımdan akaryakıta kadar pek çok sektörde fiyatlara zam geldi. Hatta devlet tarafından alınan kararla fiyatlarda sabitleme ya da tavan fiyat adımları atılmıştı. Damacana su fiyatlarına gelen zamlar herkesin dikkatini çekmeyi başarırken damacana suya tavan fiyat uygulamasının gelmesini talep etti.

Hemen herkesin evinde bulunan damacana su fiyatlarının yükselişi herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Son zamanlarda 35 TL ile 40 TL’nin altında su bulmanın zor olması vatandaşın cebini yakmaya başladı. Hatta bazı illerde damacana su fiyatlarının 55 TL’nin bile üzerine çıktığından bahsedilirken sürekli zam gelmesi dikkat çekti.

Tanesi 55 TL Oldu!

Edinilen bilgilere göre bazı illerde su fiyatlarının 55 TL’ye kadar yükseldiği iddia edildi. Bir vatandaş tarafından yapılan açıklamada dağdan gelen suyu 55 TL’ye satmak dolandırıcılıktan, fırsatçılıktan başka bir şey değil derken, bir başka vatandaş ise 40 TL ile 45 TL arasında su aldıklarına değindi. Damacana su fiyatları cep yakıyor. Son zamanlarda yüzde 160’lık zamla su almak isteyenler şaşkına dönüyor. Şuanda en uygun damacana su fiyatı 34 TL’den başlayıp 55 TL’ye yükselmektedir. Vatandaşlar tarafından yapılan açıklamada:

“Arıtma alsak daha mantıklı, uçtu gitti. Bir hafta bile gitmiyor 1 damacana su” derken bir başka vatandaş ise “Müşteriler memnun değil bu fiyatlardan. İster istemez bizim satışlarımıza da yansıyor. Arıyorlar, arıtma taktıklarını söylüyorlar. Bizim müşterilerimizin yüzde 20-25’i arıtmaya döndü” açıklama yaptı.