Zam Gelmeyen Tek Ürün Oldu! Fiyatı 70 TL!

Zam Gelmeyen Tek Ürün Oldu! Fiyatı 70 TL!
Kestane, pazarda tezgahın baş köşesinde yer almayı başardı. Hemen her ürüne zam gelirken kestane fiyatlarına zam gelmemesi herkesin dikkatini çekti. Bu yıl kestane bolluğu yaşanması sebebiyle kestane fiyatlarının aynı kalması...

Kestane, pazarda tezgahın baş köşesinde yer almayı başardı. Hemen her ürüne zam gelirken kestane fiyatlarına zam gelmemesi herkesin dikkatini çekti. Bu yıl kestane bolluğu yaşanması sebebiyle kestane fiyatlarının aynı kalması tüketicinin yüzünü güldürmeye yetti.

Fiyatı 50 TL ile 70 TL Arasında!

2021 yılında 60 TL’den satışa sunulan kestane, bu yıl 70 TL’de tezgahta yerini aldı. Pek çok ürün 2021 yılına göre neredeyse yüzde yüzü bularak zam gelmesiyle beraber bu yıl fiyatı en az artan ürün şüphesiz kestane oldu. Kestane, geçen yıl 60 TL’den bu yıl 70 TL’den satılması ve kestane bolluğu yaşanması hem vatandaşın hem de üreticinin yüzünü güldürmeye yetti. İlden ile, tezgahtan tezgaha değişen kestane fiyatları 50 TL ile 70 TL arasında farklılık göstermektedir.

Bursa’da tezgahı olan esnaf Kemal Ayaz tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Ayaz tarafından yapılan açıklamada:

"Yeni sezonda fiyatı en az artan ürün kestane. Uzun süredir kestane satıyorum. Geçtiğimiz sezon en son 60 liradan satışı yapmıştık. Yeni ürünler geldi. Biz de satmaya başladık.

Geçen sezon 60 liradan sattığımız kestane yeni sezonda 70 liradan satıyoruz. Çok küçük bir artış var. Vatandaşlar kış mevsiminin gözdesi kestaneye talep gösteriyor" dedi.