Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans Veriliyor! Akbank Kampanyası Bugün Sona Erecek

Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans Veriliyor! Akbank Kampanyası Bugün Sona Erecek
Akbank, nakit ihtiyacı olan kişiler için çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Akbank'ın güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar devam ederken, yüzde sıfır faizli 15.000 TL'ye kadar taksitli avansın detayları da merak ediliyor....

Akbank, nakit ihtiyacı olan kişiler için çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Akbank'ın güncel kampanyaları ile ilgili araştırmalar devam ederken, yüzde sıfır faizli 15.000 TL'ye kadar taksitli avansın detayları da merak ediliyor. Bu çerçevede, Akbank'ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, kampanya netlik kazandı.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Nakit Avans

Akbank'ın açıklamasına göre, 1 Nisan'da başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar kampanyadan faydalanabilecekler. 30 Nisan'a kadar devam eden kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin, yeni Akbanklı olmaları; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 22.05.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor.

Akbank Güncel Kampanyaları

15.000 TL'ye varan yüzde sıfır faizli taksitli avanstan, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar faydalanacaklar. Akbank, mevut ve yeni müşterileri için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Söz konusu kampanyalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.